U CRNOJ GORI je danas evidentirano rekordnih 219 novozaraženih korona virusom, dok je dvoje ljudi umrlo.

Komentari (4)

Crnogorac

10.09.2020. 00:14

A sto to ne rece prije onih ustaskih skupova komita i patriJota na Cetinju i u Podgorici? O tim skupovima ne cusmo ni rijec apela da se ne odrze, a ni rijec kritike poslije odrzanih skupova, kada se nijesu ni dogodili.A prekrsene su bile sve propisane mjere, pa ne vidjesmo ni hapsenja ni kaznjavanja. Dosta je vise vodjenja te DPS politike dvostrukih arsina u NKT i IJZ, sjasite.

djole

10.09.2020. 07:50

I zamislite Srbija olako u to epidemiološko gnezdo pusta svojih 100000 gradjana da letuju jer zaboga ne mogu bez mora! Valjda more leči koronu! Umesto da hitno zatvori granice i dozvoli ulazak samo sa PCR testovima ona će zbog političkih poena ponovo doneti zarazu i nove sankcije delu disciplinovanog naroda! Hvala gospodine Kon i Vama i vašem štabu na brizi o narodu! Ako ništa setite se preminulih zdravstvenih radnika zbog Vaše prve greške u maju!

Mile

10.09.2020. 13:23

Ma podhitno uvesti karantin za sve koji dolaze iz cg!!korona hara,ne testira se ni 10-ti deo naroda...uzas!!italijanski scenario im je na zalost neminovan,zahvaljujuci drpsu i milu djukanovicu!!