PLJEVLJA: Osumnjičen da je zapalio kuću Ranka Radulovića

M. D.

09. 09. 2020. u 14:42

POLICIJA je lišila slobode Pljevaljaka D. D. (36) zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

ПЉЕВЉА: Осумњичен да је запалио кућу Ранка Радуловића

Foto: Policija Crne Gore

On je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

D. D. policija sumnjiči za paljenje kuće Nikšićanina Ranka Radulovića(60) koja se nalazila u pljevaljskoj Bukovici. 

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su sa službenicima Centra bezbednosti Pljevlja, radeći na rasvetljavanju dela izvršenih na štetu članova organizovanih kriminalnih grupa, rasvetlili dva podmetanja požara na štetu pripadnika organizovane kriminalne grupe R.R. (60), saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Iz Uprave policije navode da je D. D. je, kako se sumnja, u oktobru 2019. godine u mestu Bukovica podmetnuo požar na porodičnoj kući R.R. kojom prilikom je pričinjena velika materijalna šteta, dok je u aprilu iste godine pokušao da podmetne požar na ovoj kući.

- Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je D. D. ova dela izvršio za određeni novčani iznos.

Policija je utvrdila identitet lica koje je naručilo izvršenje ovih dela. Konsultacije sa nadležnim tužiocem oko procesuiranja ovog lica su u toku, kaže se na kraju saopštenja.

Nikšićanin Ranko Radulović   se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je formirao kriminalnu grupu. Ranko Radulović još 2002. godine izgradio pomenuti objekat, u pljevaljskoj Bukovici, koji je služio kao lovački dom. 

Radulović je tih godina često dolazio u Bukovicu i tamošnji stanovnici ga pamte kao veoma korektnog čoveka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)