Pljevaljska policija umesto da hapsi vandale maltretira osobe koje su prijavile vandale

M.D.

04. 09. 2020. u 12:56

IZ Koalicije „ZA BUDUĆNOST CRNE GORE“ saopštili su da su policiski ispektori puna tri sata juče maltretirali Pljevljaka Miloša Jovića koji je prijavio mogućeg vandala, koga je zatekao u blizini ispisanih grafita.

Пљеваљска полиција уместо да хапси вандале малтретира особе које су пријавиле вандале

Foto: M.D.

Iz ove koalicije su objasnili da je Pljevljak, Miloš Jović, čuvajući svoje i dostojanstvo svog pravoslavnog naroda juče u 00:20h policiji prijavio vrlo mogućeg počinioca vandalskog dela u Odžaku a koga je primetio u blizini ispisanih grafita, posle čega je odmah dao izjavu pripadnicima policije-kazali su iz Koalicije „ZA BUDUĆNOST CRNE GORE“.


-Kao vrlo mogući počinilac ovog nečasnog dela je označen D.V. iz sela Židovići, višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, lice kriminogene prošlosti, na poslednjim izborima otkupljivač ličnih  karata-kazali su iz Koalicije „ZA BUDUĆNOST CRNE GORE“.

Oni su istakli da pljevaljska policija umesto da hapsi vandale maltretira osobe koje su prijavile vandale.

- Policijski inspektori : Golubović, Drobnjak (trećem inspektoru Jović ne zna ime) punih 3 sata, od 14:50 do 17:45h juče maltretiraju u stanici policije Miloša Jovića, pretećim glasom i povišenim tonom ga kritikuju zašto je dr Vraneša obaveštavao o pisanju grafita. Jedan od policijskih inspektora  čak preti stegnutom pesnicom. Kritikuju  Jovića, traže „da prizna“ da je u nedelju veče svirao autom u koloni kroz Odžak i da će biti kažnjen zbog toga-tvrde iz  Koalicije „ZA BUDUĆNOST CRNE GORE“.

Oni ističu da je Miloš Jović jedan častan, pošten momak, koji nikada u životu nije imao nikakav prekršaj i kome je za 23 godine života ovo prvi ulazak u zgradu policije.
-Takođe, osumnjičeni vandal D.V. koji inače i sada nosi nanogicu zbog sankcionisanja krivičnih dela juče dolazi kod oca Miloša Jovića, preti njemu i njegovoj celoj porodici zbog razotkrivanja ovog nedela i to sa sve tragovima spreja na šaci!!!-kažu iz Koalicije „ZA BUDUĆNOST CRNE GORE“.

Treba kazati da su se predhodnih dana u Pljevljima na nekoliko mesta pojavili grafiti mržnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić