PRED VEČERAŠNJI SKUP U PODGORICI, BEČIĆ PORUČUJE: Ostanite kod kuće, ne odgovarajte na provokacije

Tanjug

06. 09. 2020. u 10:20

LIDER koalicije "Mir je naša nacija" i predsednik partije Demokratska Crna Gora Aleksa Bečić pozvao je građane Crne Gore da danas ostanu kod kuće i ne odgovaraju na provokacije pristalica DPS-a sa skupa koji će večeras biti održan u Podgorici.

ПРЕД ВЕЧЕРАШЊИ СКУП У ПОДГОРИЦИ, БЕЧИЋ ПОРУЧУЈЕ: Останите код куће, не одговарајте на провокације

Foto: Promo

Bečić je pozvao građane da na sve provokacije odgovaraju osmehom, aplauzom i hladne glave, te poručio da je volja građana u Crnoj Gori kakvu budućnost žele jasno pokazana na izborima.

"To je volja građana svih vera i nacija, oni žele evropsku Crnu Goru i moj poziv njima je da budu mirni, dostojanstveni i da aplauzima i osmehom odgovore na sve provokacije", rekao je Bečić za TV Pink.

Ističe da su tri koalicije i pobedile na izborima ne da bi pravile nove podele, već da bi pomirile Crnu Goru.

Bečić tvrdi da su "glavne zvezde" skupova režima ljudi iz "kriminalnog miljea" u Crnoj Gori, te navodi da su ti skupovi ne za odbranu Crne Gore, već za odbranu tih ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)