MILO PODNOSI OSTAVKU I PRIZNAJE REZULTATE? Crnogorski mediji o raspletu situacije u zemlji

Novosti onlajn

04. 09. 2020. u 23:57

МИЛО ПОДНОСИ ОСТАВКУ И ПРИЗНАЈЕ РЕЗУЛТАТЕ? Црногорски медији о расплету ситуације у земљи

Foto: V. N.

U PODGORICI se održala sednica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista — crnogorski mediji navode da će biti doneta odluka o sazivanju vanrednog kongresa DPS-a, a neki čak spekulišu o mogućem odlasku Mila Đukanovića.

Prema navodima „Vijesti“, Kongres bi navodno trebalo da bude održan u narednih par meseci i na njemu se očekuju „ozbiljna restrukturiranja“. Kakva, o tome svi ćute, ali su se već pojavile spekulacije i o mogućem odlasku Mila Đukanovića sa čela stranke, za koje nije bilo moguće dobiti potvrdu.

Glavni odbor sastao se, inače, samo pet dana nakon izbora na kojima je prekinuta trodecenijska vlast DPS-a.

U DPS-u postoji odlučnost da se ništa od aktuelne situacije, kao i u budućnosti, ne prepusti slučaju i da će i te kako nastojati da utiču na sve procese u društvu, navode „Vijesti“.

Istovremeno, portal "In4s", pozivajući se na nezvanična saznanja, objavio je da aktuelni predsednik Crne Gore i DPS-a podnosi ostavku i priznaje rezultate izbora na kojima je njegova partija izgubila nakon 30 godina vladavine.

Sednici Glavnog odbora DPS-a prisustvovao je Milo Đukanović, kao i ostali visoki funkcioneri stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Pera

05.09.2020. 09:43

Samo da uništi dokaze o svojoj mafijaškoj prošlosti, usoeo je da se dočepa ogromnih para tako što je potopio Crnu Goru i crnogorski narod. Ova nova vlast dok sve to uvidi i dok se snađe, eto Mila u nekoj egzotičnoj državi sa promenjenim identitetom, bez mogućnosti izručenja. Sadašnji pobednici na izborima bi trebali brzo da rade, da im Milo ne pobegne sa pokradenim parama.

Morona

05.09.2020. 17:36

@Pera - Ne živi u oblacima. Ovaj sistem radi za ološe. I ako ljudi znaju da je tako oni se dobrovoljno brnjiče jer opet veruju ološu sa TVa.. Narod je globalno naivan ko paramecijum.. Pozdrav