U CRNOJ Gori je u julu u kolektivnom smeštaju boravilo je 32.860 turista, što je skoro 83 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, pokazuju preliminarni podači Monstata.

Komentari (6)

BojanPG

03.09.2020. 02:52

Dodjite sad. Lijep je Septembar. Jes da cemo probati da vas 'oderemo zive' sto se para tice ali deru vas i u Beogradu. A eto, sad imate Budvu, Tivat, Kotor, Herceg Novi... Imate gdje.

Damjan

03.09.2020. 06:33

Evo, anti-Srbin Milo više, ako Bog da, neće biti na vlasti. Protiv njega su glasali svi primorski gradovi, koji su glasali i protiv otcepljenja, i za koje znamo da u njima oduvek žive većinski Srbi, uprkos vlasti. Koji je sad izgovor za pisanje tipa "E necemo vam mi u vašu Crnu Goru"?

Aleksandar

03.09.2020. 08:58

@Damjan - Zato sto dok je bii na vlasti niste znali da dignete glas da se suprotstavite nego ste i vi vikali protiv nas, sad kad ste videli kako je bez nas sad kukate, e pa "brate" nikad vise kod vas to zapamti

bager

03.09.2020. 07:09

Sta je vas briga za crnogorski turizam ,gledajte u svoje dvoriste i brinite vase brige a ne tudje,pogotovu ne crnogorske,,jer i pored pobede opozicije nece se mnogo promeniti prema Srbiji ,,mi smo im dobri samo kad im ostavljamo pare i prodajemo jeftino nasu robu,za sve ostalo ce se i dalje oni ponasati kako im gazde iz EU i USA narede,otud i izjava da o ponistenju priznanja Kosova nije na dnevnom redu,,samo budaletine mogu i dalje verovati u neko bratstvo sa zmijama,,svako sebo ,oni u svoj kamenjar i dudice odeu ,a mi nasa polja i nase brige