NAKON što su tri opozicione liste – “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija” i “Crno na belo” – na parlamentarnim i lokalnim izborima u nedelju ostvarile veličanstvenu i neupitnu pobedu nad režimom Demokratske partije socijalista (DPS), izvesno je da se, uprkos naizgled mirnoj reakciji, odlazeći režim neće tek tako lako povući sa scene.

Zoran 555

01.09.2020. 17:30

Eskobaru Dukanovicu i DPS-u nista nije sveto sem vlasti i ogromne dobiti iz nelegalnih poslova...Uprkos tome cinjenice govore da oko "sefa narko kartela" ostaje uvek manje ljudi...polako se kruni i slabi vlast nad podanicima..tako da je sve manje onih koji imaju bilo kakav osecaj ideala..ako se moze pricati o romantici u mafijaskoj jazbini.."Vjerni" su samo oni koji su imali direktnu korist i stekli novac i kapital kao privilegovani..

buki

02.09.2020. 11:28

Daće Milo Dritanu i vladu da sastavi, samo da razbije opozicionu (još uvek) koaliciju i opet Srbe dovede u nemilost. To će mu verovatno savetovati i "demokratski" Zapad, koji kriminalca drži na vlasti 30 godina sa jednim jedinim ciljem - proterati sve Srbe iz Crne Gore. Ispostavilo se da su Srbi u CG mnogo žilaviji od onih u Hrvatskoj i na kosovu, i da se Zapad malo preigrao.

Dragan

03.09.2020. 17:24

Glasao sam DPS godinama ali to sto su napali nase popove i crkvu u kojoj sam se krstio nisam mogao da im oprostim i to sto je priznao laznu drzavu kosova,,,glasao sam Dritana da ga srusimo i pomirimo se sa srbijom i zajeno u EU da udjemo bez kriminalaca pozz..