NAKON što su tri opozicione liste – “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija” i “Crno na belo” – na parlamentarnim i lokalnim izborima u nedelju ostvarile veličanstvenu i neupitnu pobedu nad režimom Demokratske partije socijalista (DPS), izvesno je da se, uprkos naizgled mirnoj reakciji, odlazeći režim neće tek tako lako povući sa scene.

Komentari (9)

Zoran 555

01.09.2020. 17:30

Eskobaru Dukanovicu i DPS-u nista nije sveto sem vlasti i ogromne dobiti iz nelegalnih poslova...Uprkos tome cinjenice govore da oko "sefa narko kartela" ostaje uvek manje ljudi...polako se kruni i slabi vlast nad podanicima..tako da je sve manje onih koji imaju bilo kakav osecaj ideala..ako se moze pricati o romantici u mafijaskoj jazbini.."Vjerni" su samo oni koji su imali direktnu korist i stekli novac i kapital kao privilegovani..

buki

02.09.2020. 11:28

Daće Milo Dritanu i vladu da sastavi, samo da razbije opozicionu (još uvek) koaliciju i opet Srbe dovede u nemilost. To će mu verovatno savetovati i "demokratski" Zapad, koji kriminalca drži na vlasti 30 godina sa jednim jedinim ciljem - proterati sve Srbe iz Crne Gore. Ispostavilo se da su Srbi u CG mnogo žilaviji od onih u Hrvatskoj i na kosovu, i da se Zapad malo preigrao.

Dragan

03.09.2020. 17:24

Glasao sam DPS godinama ali to sto su napali nase popove i crkvu u kojoj sam se krstio nisam mogao da im oprostim i to sto je priznao laznu drzavu kosova,,,glasao sam Dritana da ga srusimo i pomirimo se sa srbijom i zajeno u EU da udjemo bez kriminalaca pozz..