NA TRAKTORIMA SMO, ALI NA NAŠOJ ZEMLJI: Beranci poručili - Mi Crnu Goru volimo kao majku, bez računice! (VIDEO)

M. S.

31. 08. 2020. u 21:42

BERANCI su nesvakidašnjom ''traktorijadom'' odgovorili na pretnje neodgovornih još aktuelnih čelnika crnogorskog režima koji su zapretili sveštenstvu da će se vratiti u manastire i crkve, a onima ''koji su protiv države'', da će morati da odu odakle su došli.

НА ТРАКТОРИМА СМО, АЛИ НА НАШОЈ ЗЕМЉИ: Беранци поручили - Ми Црну Гору волимо као мајку, без рачунице! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen Jutjub

Odgovor je usledio i na nekažnjene uvrede i pretnje proopalih rentiranih političara  i režimskih medija i sa društvenih mreža koji su zagovarali ''traktorijadu'', aludirajući na fašističko proterivanje Srba iz Hrvatske.

- Na traktorima smo, ali, ne idemo nigde. Ovo je naša zemlja, više naša nego onih koji je vole samo iz interesa. Mi je volimo bez granica. Plaćamo poreze, ne krademo, ne švercujemo drogu, nemamo banke, hotelske komplekse, plate koje se mere desetinama hiljada evra. Mi Crnu Goru volimo baš kao što deca vole majku svoju, bez računice. Ponosni smo na naše prljave traktore i čiste duše. Zbg toga smo Crnoj Gori ponovo doneli slobodu. Doneli smo joj i onima koji su nam pretili, praštamo im, ne znaju šta čine, a čine što ne znaju - kazali su učesnici ''traktorijade'', posle koje bi bezumnici koji su sejali mržnju danima pred izbore trebalo da se zamisle...


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna