DA su institucije Crne Gore teško obolele od partitokratije nije činjenica koja može iznenaditi bilo koga.

Komentari (5)

31 KOMEHTAP

18.08.2020. 11:03

Немамо шта да се чудимо па овако су се у неким владајућим месним одборима предавале биографије, ови што се стиде српског језика зову их цв(сиви), и попуњавале пријаве за рад у фабрикама које су ницале по Србији последњих година а у некима је, да не грешим душу, било регуларним и законским путем преко завода за незапослене !!!

Bosnjo

18.08.2020. 12:50

Crna Gora je moderna proevropska i nato drzava sa visokim demokratskim i civilizacijskim standardima i normama.U vojsci CG nece vise nikada biti mjesta za procetnicke i fasisticko velikosrpske pojedince.CG je suverena drzava i ona ima pravo da suradjuje sa svojim evropskim i NATO partnerima da uredjuje svoju vojsku po najvecim Euro atlanskim standardima.Drzava Crna Gora je navikla na ova kukavicka profasisticka i procetnicka velikosrpsa nacijonal sovinisticka podmetanja, to je jasno i kristalno. Ali sve sto mozete jeste da lazete i da mrzite drzavu CG i nista vise od toga.Neka je vjecna Crna Gora.

Degman

18.08.2020. 13:57

@Bosnjo - Hajde Bošnjo, gledaj samo i plači, Psedokomunisti još endemski opstaju jedino u Crnoj gori, ali neće dovijeka, a onda će Crna Gora da bude ono što je uvijek bila, a ti uči ćirilicu da to ne dočekaš nespreman.