GRANICE Crne Gore od subote su otvorene, ne samo za one koji dolaze privatnim avionima, nego i za ostale građane Srbije, koji će ulaziti najverovatnije samo sa negativnim testom na koronu.

Prellee

15.08.2020. 09:33

Nikad vise u Crnu Goru, nikad.Neka im ljetyju njihovi prijatelji, sa kojim su u vlasti.Milo i njegova polupismena banda, sto rece Dule S. Srbima je samo odmagala i nanijela ogromnu stetu.Srbi bi mnogo vise trebali slusati vlast Srbije i ponasati se u skladu sa nasim dugorocnim interesima.Kad Merkel kaze da Nijemci idu u HR, oni slusaju. Srbin radi suprotno i tu nastaje nas problem.Crna Gora ne treba nas zanimati.

Slobodan

15.08.2020. 09:52

Не идем у Црну Гору на летовање док не падне мафијашка власт. А надам се да ће да падне 30. Августа, да освежи мало...

Max

15.08.2020. 10:19

U Cr.gori sam letovao kad je pre 50 god.bio na Slovenskoj plaži samo 1 hotel među jelama i borovima(pre zemljotresa). Bilo je predivno. Posle, kad smo im samodoprinosima i pomoću obavezne pomoći(pola plate u Jugoslaviji)izgradili pola Crne gore, tamo je išao samo polusvet(roštilj, buka i kafane i krave(bukvalno)na plaži). Već duže vreme je ta država u rukama mafije, i normalan svet tamo ne ide(osim onih sa 2 državljanstva, skorojevića, krimosa...). Pravi turisti idu na kvalitetna mesta, gde se nešto može i videti(istorija, arheologija, zabava, mir, profi turizam...).

XYZ

15.08.2020. 10:23

Кад нема Ћире, добар је и Андрија! Прокоцкали сте поверење, одо на Црно море у Украјину!