EVO ŠTA SE KRIJE IZA OTVARANJE GRANICE CRNE GORE: Krivokapić otkrio podmetačinu DPS-a

M. Sekulović

14. 08. 2020. u 16:14

"JA sam ušao u politiku da bi prevladao glas naroda..."

ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ОТВАРАЊЕ ГРАНИЦЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Кривокапић открио подметачину ДПС-а

Foto:

Ovako se posle boravka u sedištu Eparhije budimljansko-nikšićle, u kojoj je posetio epsikopa Joanikija, zjedno sa mini državnim udarom smenjenim predsednikom Opštine Budva Markom Batom Carevićem i gradonačelnikom Berana Dragoslavom Šćekićem, građanima Berana obratio nosilac liste velike koalicije ''Za budućnost'' Crne Gore prof. dr Zdravko krivokapić, koji je u šetnji glavnom gradskom ulicom dočekivan aplauzima Beranaca i njihovih gostiju, ali i dobrodošlicom svojih bivših i sadašnjih sutdenata.

BEZAKONjE

Zakon o slobodi veroispovesti je bezakonje! Taj zakon je beščasan. Donesen je kako su mislili, da bi se zabooravio za tri dana, pred Novu godinu. Zakoni takvog karaktera se najčešće tako donose, ali je njegovo donošenje učinilo mnogo dobro za nas-preobrazlo je građane, potom je svaki građanin osetio dostojanstvo, a Crkva je molitvom, jedino kako može da radi, preobrazila narod koji je uzvratio ljubavlju - kazao je profesor Krivokapić, govoreći o Zakonu o slobodi verispovesti koji je usijao Crnu Goru.

- Apsolutno sam zadovoljan učinjenim u kampanji. Imam energije i volje, spreman sam da uradim sve što od mene zahteva moja lista i narod. Ni jednog trenutka nisam posumnjao u pobedu, bez obzira što imamo protivnika koji je spreman na sve. Imamo protivnika koji oseća da gubi i poteže za svim. Međutim, pobediće narod, koji je mudar. Danas ste imali prilike da vidite da nas mladi podržavaju. Svi moji bivši i sadašnji studenti me podržavaju, ali i one starije generacije, koje su razočarane stanjem u državi - kazao je profesor Kirvokapić, koji je istakao da valsti otvaraju granice prema Bih i Srbiji jer vlasti očekuju glasačku mašineriju, koja se već organizuje.

- To se radi i iz BiH i sa područja Srbije koja su nadomak teritorije Crne Gore, ali i sa Kosova i Metohje i Albanije. Naravno, to se radi, zbog fantomskih glasača kojih je  minimalno 40.000. Mi smo dokazali da je njih 55.000 i više. Fantomskim biračima koji stižu iz Zapadne Evrope u ovom trenutku je teško da dođu, ne zbog toga što ne bi želeli da dođu, niti zbog toga što oh vlasti nisu organizovali, nego zbog toga što će iamti dvostruke posledice kada se vrate: jedna je da moraju da idu u karantin koji plaćaju, a druga posledica je pitanje šta je sa radniim mestom. Naime, u većini zemalja odmori ističu 22 avgusta pa je neko ko je projektovao ove izbore za 30 avgust napravio veliku grešku. Posle 30 godina, 30. avgust će biti smena ove vlasti, kazao je gostujući u studiju Radio Berana dr Krivokaić, koji je istakao da izbroni štab koalicije ima pouzdane informacije o zloupotrebama koje se spremaju na biračkim mestima, ali o velikoj kreativnosti vlastodržaca  u zloupotrebama glasačkog procesa. 

- Tu su veliki majstori svog zanata. Te njihove ideje oko prevara, teško da normalan čovek razume. Molim opoziciju da u nedelju 30. avgusta zaborave da jedu i da piju. Molim da svaki naš glas bude siguran i da sve koji prepoznaju svoje bivše komšije koji su došli na glasanje bilo iz Tutina ili sa Kosmeta i Luksemburga, to upišu, jer posle 30. avgusta mi ćemo te ljude procesuirati, jer oni su uradili nešto što je nečasno, nekorektno i nepošteno prema svim građanima Crne Gore. Osnovni princip da neko glasa je to da li plaća ili ne plaća porez ovoj državi, a ne da li dolazi da poseti rođaka, prijatelja, ili dolazi naručeno, da glasa. Oni su napravili zakon po kome ne možete da krivično gonite te ljude, ali ćemo ih goniti prekršajno. Mi ćemo na tim zakonima i izbornom zakonodavstvu raditi da posle toga steknemo sve preduslove za fer i slobodne izbore. Neka pobedi ko je bolji, ili kako reče predsednik DPS snalažljiviji. Ja ne znam da se snalazim, ali znam šta mi je činiti - kazao je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024