NOVA SRPSKA KUĆA: Posle Podgorice Pljevlja dobila ovaj objekat

M.D.

05. 08. 2020. u 13:49

НОВА СРПСКА КУЋА: После Подгорице Пљевља добила овај објекат

M. Drobnjak

NAKON Podgorice i Pljevlja su dobila objekat koji je popularno nazvan Srpska kuća. Završetek rekonstrukcije je ozvaničen sa podizanjem zastava na jarobole ispred objekta.

Radovi na rekonstrukciji objekta u ulici Vuka Karadžića, koji je određen za sedište pljevaljskih srpskih organizacija, kao i dopisništvo Srpske radio-televizije iz Podgorice, danas su i zvanično okončani.

Predsednik Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore, Momčilo Vuksanović je kazao da će zvanična predaja objekta biti 19. avgusta na dan Preobraženja Gospodnjeg. Vuksanović je istakao da će se narednih dana tačno znati koje će se organizacije naći u ovom objektu.

Pomenuti objekat je kupljen prošle godine za ovu namenu, zahvaljujući pomoći Vlade Republike Srbije, a radovi na rekonstrukciji su počeli u junu ove godine. Pored rekonstrukcije objekta izvršeno je i uređenje dvorišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Snežana

07.08.2020. 10:15

Sotona ne izgoni sotoni.Vuk-sanović! Sotonsko pravoslavlje će uskoro biti uništeno. Srbende Vukovi u ovčijem ruhu,JAO VAMA,večni oganj je za izopačene spremen od prcog pada.Milost Isusa Hrista završava,i on sad dolazi da sudi ovom svetu,večnom platom-vatrom koja se ne gasi.