RUSI I AZERBEJDžANCI MOGU U CRNU GORU: Revidirana lista sigurnih džava

V. K.

utorak, 04. 08. 2020. u 00:10

РУСИ И АЗЕРБЕЈЏАНЦИ МОГУ У ЦРНУ ГОРУ: Ревидирана листа сигурних джава

Foto: D. Milovanović

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti ažuriralo je listu država čiji rezidenti mogu ući u Crnu Goru tako što će rezidentima Rusije i Azerbejdžana biti dozvoljen ulazak u Crnu Goru bez dodatnih uslova.

Oni su dodati na "zelenu listu" država čiji rezidenti mogu da ulaze u Crnu Goru bez ostalih uslova.

Saopšteno je da će NKT razmotrtii dalju liberalizaciju ulaska u Crnu Goru rezidenata država zapadnog Balkana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Judita

04.08.2020. 15:00

@Darbo - Azerbejdzanci su veliki investitori u CG/ Rizort Portonovi u Kumboru oni grade, vlasnik je odnedavno je i cg zet. Vel. broj njihovih drzavljanja dolazi ovamo...tako da...

Etno sela su zakon

04.08.2020. 19:40

A što bi neko i išao u Crnu Goru kad ima više zaraženih Koronom od deset puta veće Hrvatske.Kao da je neko namerno namestio da napuni džepove hrvatskim ugostiteljima za račun propasti svog turizma.Izgleda da neko u Crnoj Gori ima velike tajne akcije u hotelima Hrvatske pa zato je sve ovo i radio.Neka su nama naša braća crnogorci živi i zdravi,neka rade kako misle da je za njih najbolje a nas nekapuste da se mućimo po našim prelepim banjama i jezerima i odmaramo dušu u hiljadama etno sela širom Srbije.Pre neki dan svratim u jedan restoran nedaleko od mog grada kad ono nikao raj na zemlji,etno selo sa bazenima i svim sadržajima i za stare i za decu,da padneš u nesvest šta je urađeno,da se ne postide ni jednoj smeštaja u evropi.Ima Srbija toliko sadržaja i lepih mesta za odmor i naš narod tek ove godine to i koristi.A ako je baš nekome i zapelo da ide na more,uplati Tursku,tamo ga dočekaju za male pare ko najrođenijeg,ne razmišlja da li će mu neki ostrašćeni praznoglavac, mutant razbiti glavu jer ima tetovažu Zvezde i Partizana.Kad ideš na odmor,valjda ideš na se opustiš a ne da ideš i da se okrećeš ulicom da li vas neće zaskočiti pet šiptarčina samo zato što im je u Crnoj Gori dato zeleno svetlo na terorisanju Srba.Neka je nama Crna Gora živa i zdrava,neka uspe u turizmu bez Srba,valjda će im malo dati i Hrvati koji napuniše džepove dok se Crna Gora igrala mlaćenja prazne slame.Kako je krenulo uskoro će i Crnogorci morati na letovanje u Hrvatsku po partijskom zadatku ne bi li još malo napunili džepove komišijskim ugostiteljima i ne bi li akcije hotela u Hrvatskoj porasle a neko iz Crne Gore se dobro nafatirao.Pozdrav braći Crnogorcima,ako bašodluče da neidu u Hrvatsku na more,kod nas u Srbiji su uvek dobro došli.

Sale

06.08.2020. 07:52

Mogu, mogu, al koliko čitam, ne pada im ni na kraj pameti. Nemaju Rusi kratku pamet kako se Milo nada. Nek sad zove svoje Natovce na letovanje.