NESVAKIDAŠNJA ODLUKA VIŠEG TUŽILAŠTVA: Budvaninu policija oduzela 10 kilograma narkotika, tužilac ga pustio da se brani sa slobode

S.Đ.

20. 07. 2020. u 11:14

BUDVANSKA policija uhapsila je 25.godišnjeg V.P. zbog posedovanja 10 kilograma različitih vrsta narkotika, a kojeg je nadležni tužilac nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА ВИШЕГ ТУЖИЛАШТВА: Будванину полиција одузела 10 килограма наркотика, тужилац га пустио да се брани са слободе

Foto: Uprava policije Crne Gore

To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

On je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

Policija je, po nalogu sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretrese na dve lokacije koje koristi V.P.

Pretresom na jednoj lokaciji je pronađeno i oduzeto: 7.650 grama marihuane, 163,2 grama kokaina, 921,8 grama hašiša, 150,9 grama amfetamin, 107,8 grama ekstazija, 1263,4 grama praškaste materije bele boje čiji će se sastav utvrditi veštačanjem, dve vage za precizno mjerenje i mobilni telefon.

Na drugoj lokaciji policija je pronašla i oduzela 84,7 grama marihuane, 32,5 grama amfetamina kao i sveske sa podacima za koje se sumnja da su evidencije o prodaji opojnih droga, piše u saopštenju policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

„NE ČUJEM TE OD MIG-OVA“: Milan Knežević brutalno odgovorio poslaniku DPS, na njegovo tužakanje Briselu (FOTO)