NESVAKIDAŠNJA ODLUKA VIŠEG TUŽILAŠTVA: Budvaninu policija oduzela 10 kilograma narkotika, tužilac ga pustio da se brani sa slobode

S.Đ.

20. 07. 2020. u 11:14

НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА ВИШЕГ ТУЖИЛАШТВА: Будванину полиција одузела 10 килограма наркотика, тужилац га пустио да се брани са слободе

Foto: Uprava policije Crne Gore

BUDVANSKA policija uhapsila je 25.godišnjeg V.P. zbog posedovanja 10 kilograma različitih vrsta narkotika, a kojeg je nadležni tužilac nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

On je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

Policija je, po nalogu sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretrese na dve lokacije koje koristi V.P.

Pretresom na jednoj lokaciji je pronađeno i oduzeto: 7.650 grama marihuane, 163,2 grama kokaina, 921,8 grama hašiša, 150,9 grama amfetamin, 107,8 grama ekstazija, 1263,4 grama praškaste materije bele boje čiji će se sastav utvrditi veštačanjem, dve vage za precizno mjerenje i mobilni telefon.

Na drugoj lokaciji policija je pronašla i oduzela 84,7 grama marihuane, 32,5 grama amfetamina kao i sveske sa podacima za koje se sumnja da su evidencije o prodaji opojnih droga, piše u saopštenju policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)