SUDIJA za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je M. S. (17), rođenog u Novom Sadu sa prebivalištem u Beogradu, i odredio mu pritvor do 30 dana

BRACO

13.07.2020. 22:13

Broj putnika na krmi nema veze sa tim sto je pramac bio visoko. Na gliseru postoje trim tabs koje se koriste kad se gliser ubrzava is da bi krma se spustila dole. POsto je taj balavac sa 17 godina mislio da zna da vozi brzi gliser je problem. NIje gliser problem. KAd se cliser pri velikoj brzini trimuje da bi se podigla krma jer se time smanjuje otpor broda na vodu i kad se brzina malo smanji onda se krma podigne visoko. Deriste nije vidjelo camac jer se pravio pravise vazan. Steta mladog zenskog zivota. A drugima lekcija o bahatosti.

Deda

14.07.2020. 02:04

Odakle prvo detetu gliser tog tipa? Kupio tata a ko je taj tata? I ja imam dozvolu i vozio sam gliser, koliko god bio "dignut" čamac nije izašao naglo iz bočne ulice, morao je da ga vidi na 100m i da smanji brzinu ili odmah krene ka zadnjem delu ( iza krme da obiđe) ali ne, nije ni gledao već gas i voziiiii Miško. Slično kao već viđeno i po ulicama razni BMW Audi i sl. Rezon balavaca sa parama i tatama.

Joca

14.07.2020. 07:30

Kakvo je ovo izvodjenje predpostavki, kako bi se tek smanjilo vidno polje da je upravljao nekim vecim plovilom ili kruzerom. Posebno je cudna teza, upravljao je neprilagodjenom brzinom.

Gradimir Radivojevic

14.07.2020. 07:37

Ovo se zove obest roditelja a onda i sina, on nezna ni nos da obriše a kamoli da upravlja sa gliserom, svi u zatvor za primer na ovu tragediju !!!

buki

14.07.2020. 11:29

Надам се да ће га осудити, као и да ће казну служити у ЦГ, јер су му они и дали дозволу. Један мање бахати татин син у Србији и мања могућност да на путевима Србије возећи неки BMW поубија невине људе.

Beba

14.07.2020. 22:56

Komentari su vam u najmanju ruku da je maloletnik to namerno i ciljano uradio....zalosno i strasno je sto se tragedija uopste dogodila!!!!!!!

Marko

15.07.2020. 01:09

@Beba - Naravno da nije namjerno..ali zna se kako se ponasa u saobracaju.drumski ili pomorski nebitno . Kad se vozi gleda se naprijed ! Barka nije muha !

Vlada

15.07.2020. 07:16

Vi kao da ste cistokrvni braca SRBI. Odmah iz ljubomore udarili po mami,tati... Imate li vi decu? Jeste li culi sta se sve moze desiti u zivotu ljudima...? Ko ima decu svasta u zivotu moze ocekivati i nema pravo na takve izjave jer nezna sta ga sutra u zivotu ceka. Moglo dete i Yugo voziti i napraviti "karambol". Vi bi da budemo svi isti,e pa to nece moci,mozda je tata pare zaradio radeci posteno,a ovo sa detetom i gubitak ljudskog zivota bez obzira cija je cerka je teska nesreca i svi se vaspitavanjem dece moramo izboriti da se ovakve i slicne situacije ne desavaju vise nikada. Razmislite...

VESNA

16.07.2020. 09:01

@Vlada - VLADO, Od dece se očekuje rezultat našeg ulaganja .. .klinac sa 17 vozio gliser, "svaka čast roditelju što mu kupi igračku. Gde je tu otac vlasnik igračke da istom mašinom upravlja ili da nadgleda ovog pubertetliju željnog dokazivanja!

Janko

19.07.2020. 02:35

Bahata Bitanga, daBogda robijao do kraja zivota. Prepune su SR i CG takvih dripaca iz dripackih familija i sa dripackim prijateljima. Sve treba na robiju i tatu i mamu i ubicu. I sve saucesnike u ubistvu sa glisera. Takodje im oduzet i svu imovinu sem neophodne za zivot nakon sto saucesnike puste sa robije koje ce da placa drzava. Uz to i potpuna lustracija i javni linc. Dosta je vise tih fantomskih, tajkunskih lopova i ubica. Ubije djevojku ili dijete i "ne zna se ko je" ni balavac ni tata. A inace se od njih ne moze zivjet kroz grad...