SKANDAL U PODGORICI: Bugarski predsednik napustio zgradu vlade zbog Spajića?

Милица Шкорић
Milica Škorić

17. 06. 2024. u 21:17

PREMIJER Crne Gore Milojko Spajić zakasnio je na sastanak sa bugarskim predsednikom Rumenom Radevim u Podgorici nakon čega je cela delegacija Bugarske napustila zgradu vlade!

СКАНДАЛ У ПОДГОРИЦИ: Бугарски председник напустио зграду владе због Спајића?

gov.me

Sastanak je bio planiran za 17 sati, bugarski predsednik, koji se nalazi u službenoj poseti, došao je na vreme, ali je nakon četiri minuta čekanja napustio zgradu vlade u Podgorici.

- Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi vlade u 17 sati pošto je predsednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsednikom Radevim. Prethodni sastanak predsednika vlade sa najvećom turističkom kompanijom TUI trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsednika Bugarske posle četiri minuta čekanja napustila je zgradu vlade - rečeno je Vijestima" iz vlade.

Iz vlade je dodatno pojašnjeno da je sastanak trebao da se održi u istom salonu gde je bio sastanak sa predstavnicima nemačke kopmanije i da je Spajić zakasnio jer je trebalo da se prostor pripremi za novi sastanak.

Radev se inače danas sastao u Cetinju sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem i potom u Podgorici sa predsednikom parlamenta Andrijom Mandićem.

Predsednik Bugarske, koja je članica EU, došao je sinoć u Crnu Goru i prema protokolu na aerodromu ga je uz državne počasti dočekao zamenik predsednika vlade Aleksa Bečić.

Bugarski predsednik trebalo bi večeras da prisustvuje svečanoj večeri koju njemu u čast organizuje Milatović. 

BONUS VIDEO: ZBOG PODRŠKE SRAMNOJ REZOLUCIJI O SREBRENICI - Novi protest Srba u Podgorici, ispred Vlade Crne Gore

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ATENTAT NA DONALDA TRAMPA - SVI DETALJI: FBI saopštio da se napad se tretira kao potencijalni teroristički čin (FOTO/VIDEO)