HAPŠENJE U BIJELOM POLJU: Pretio policajcima

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 11. 2023. u 16:32

ZBOG prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru policija je u Bijelom Polju uhapsila Z. D. (23) iz ovog grada.

ХАПШЕЊЕ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Претио полицајцима

M. S.

Naime, "mercedes" se iz Bijelog Polja kretao ka naselju Rasovo, a kada je vozač uočio policajce naglo je promenilo pravac i velikom brzinom pokušalo da se udalji. Vozilo je ipak zaustavljeno i policijski službenici su kontrolisali vozača K.S. (21), te od suvozača Z.S. (23) zatražili dokumenta, što je on odbio preteći im.

- Oni su dovedeni u Odeljenje bezbednosti Bijelo Polje gde je K.S. izdat prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i isteka roka važenja saobraćajne dozvole. Od njega je privremeno oduzeto vozilo. Z.S. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio na štetu jednog policijskog službenika i prekršaja istog Zakona na štetu drugog policijskog službenika - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Takođe, policija je u Bijelom Polju procesuirala R.K. (63) koji je upravljao "golfom" pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,82 promila. Nadalje, kontrole vozila kojim je upravljao Č.D. (54), kao i vozila kojim je upravljao S.K. (24) policija je utvrdila da se u njima nalazi određena količina robe bez prateće dokumentacije.Kontrolom vozila kojim je upravljao V.B. (25) takođe je pronađena roba bez prateće dokumentacije i postupanje u ovom slučaju je u toku.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)