"RAT" POVELI PLJEVLJACI: Medojević optužio Spajića za kupovinu stana u Beogradu na vodi

V. K.

06. 02. 2023. u 08:31

IAKO se tek zahuktava kampanja uoči predsedničkih izbora u Crnoj Gori već su počele da se "odapinju otrovne strele" među suprotstavljenim taborima.

РАТ ПОВЕЛИ ПЉЕВЉАЦИ: Медојевић оптужио Спајића за куповину стана у Београду на води

Foto gov.me / df

Posebno je zanimljiv "rat" dvojice Pljevljaka, kandidata za predsednika iz Pokreta "Evropa sad" Milojka Spajića i lidera Pokreta za promene i jednog od čelnika Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, koji ovih dana "maše"dokumentom gde piše da je Spajić vlasnik skupocene nekretnine u Beogradu na vodi!

Međutim, Spajić je u reagovanju naveo da je nekretninu u inostranstvu koju pominje lider DF kupio 2018. godine, a prodao 2020. godine i uredno prijavio taj priliv na svoj bankarski račun. On je najavio i tužbe protiv Medojevića.

- Sve moje optužbe su vezane za period kad je on bio ministar finansija. Svi znaju da je moja tolerancija prema pljački države nulta. Spajić je samo nekoliko dana nakon izbora Vlade saopštio da je zadužio državu 750 miliona evra. Mnogo smo se trudili da se javne finansije dovedu u red, a Spajić nije ni počeo da obavlja funkciju, a srušio je principe javnih finansija - kazao je Medojević.

Foto printskrin

 

Juče su iz Pokreta "Evropa sad" ukazali na "otvorenu saradnju Petra Ivanovića iz DPS, čiji je član porodice za privatni vinograd dobio dva miliona evra od IRF za vreme vlasti DPS i njihovog džokera Nebojše Medojevića, višedecenijskog političara sa stanom u vrednosti od pola miliona evra u "Maksim" zgradi, koji je upravo stekao tokom vladavine DPS".

 

"ZELENSKI" - TAJANSTVENI KANDIDAT DPS

IZ partije Mila Đukanovića procurila je informacija da je vrh DPS odlučio da njihov kandidat za predsednika Crne Gore bude ličnost iz sveta glume. Šereti u Podgorici već su tajanstvenom kandidatu nadenuli ime - Zelenski!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)