LIDIJA U PRSLUKU OD 4.300 EVRA "BRANI" CRNU GORU OD SRBA: Fotografija sa protesta izazvala buru na mrežama - "Najbolja slika DPS-a!" (FOTO)

V.K.

29. 11. 2022. u 12:20

PROTESTNI skup u Podgorici u senci skupocenog stajlinga prve dame Crne Gore Lidije Đukanović.

ЛИДИЈА У ПРСЛУКУ ОД 4.300 ЕВРА БРАНИ ЦРНУ ГОРУ ОД СРБА: Фотографија са протеста изазвала буру на мрежама - Најбоља слика ДПС-а! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub/ Predsjednik Crne Gore

Svi zahtevi organizatora trećeg protestnog skupa ispred Skupštine Crne Gore koji je okupio malobrojne članove i pristalice DPS-a i koalicionih partnera iz nekadašnjeg suverenističkog bloka, pali su u senku toalete prve dame Crne Gore Lidije Đukanović, supruge aktuelnog šefa države i lidera DPS-a Mila Đukanovića.

Na fotografiji sa protesta koja se za kratko vreme proširila društvenim mrežama vidi se Đukanovićeva kako u dobrom raspoloženju pozira objektivu odevena u prsluk marke „Dior” čija je cena preko 4.200 evra!

Ovo nije prvi put da ona svoju raskalašnu odeću promoviše javnosti, jer je sličnih nastupa imala i tokom zvaničnih događaja. Sve ovo izazvalo je različite komentare, pa je tako nosilac liste pokreta Evropa sad na lokalnim izborima u Podgorici Jakov Milatović kazao je da je prsluk supruge Mila Đukanovića „najbolja slika partije koja stoji iza protesta čija cena može da pokrije deset minimalnih zarada u Crnoj Gori”!

Bivša ministarka zdravlja i nosilac liste „Za budućnost Podgorice” Jelena Borovinić Bojović kaže da dalja protestna okupljana treba nazvati pod sloganom „Ima se”.

- Nemojmo da kritikujemo suprugu predsednika DPS-a. Ona na sebi nosi odevne predmete koji koštaju samo oko šest hiljada evra, jer pored već proslavljenog Diorovog prsluka, tu je i Diorov džemper. Ali ne sumnjam da je ona nastojala da bude skromna i da su to najeftiniji komadi iz njene odevne kolekcije. Nisam jedino sigurna za obuću, pošto se ne vidi na fotografiji - kazala je Borovinić Bojović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest