MILO NA SLEDEĆEM PROTESTU? U DPS očekuju da se Đukanović pojavi na sledećem skupu u Podgorici

V.K.

14. 11. 2022. u 17:35

POSLANIK Demokratske partije socijalista Nikola Rakočević ozjavio je danas da ne zna da li će predsednik države Milo Đukanović biti na narednom protestu pod sloganom "Ima nas", ali ističe da ga je javno podržao, te da ako bude u državi ne vidi razlog zašto se ne bi pojavio na okupljanju.

МИЛО НА СЛЕДЕЋЕМ ПРОТЕСТУ? У ДПС очекују да се Ђукановић појави на следећем скупу у Подгорици

Foto: V. K.

Rakočević je rekao da je lider njihove partije i predsednik države Đukanović prošli put bio sprečen da prisustvuje protestu ispred Skupštine jer je bio službeno odsutan - na Samitu svetskih lidera u Šarm El-Šeiku.

- Kada radite znajući da gazite Ustav odgovorni građani se moraju okupiti, ne politički, nego društveno odgovorno da bi poslali apel da mora da se postupa u skladu sa međunarodnim apelima - izjavio je Rakočević.

On je dodao da nema informaciju da li će Đukanović biti na narednom sastanku, ali da očekuje da dođe, ukoliko ne bude imao ranije preuzete obaveze van države.

- Ni na prvom skupu nije bio isključivo jer je bio službeno odsutan. Bio je naš potpredsednik (Ivan Vuković) koji apsolutno ima i kredibilitet, težinu i relevantnost da zastupa sve stavove naše partije isto kao i predsednik DPS - rekao je poslanik Demokratske partije socijalista.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!