MARIĆ DEMANTOVAO DA JE NAPADNUT U CRNOJ GORI: "Ja sam omiljeni crnogorski zet i kad uđem u Crnu Goru, to je opšte oduševljenje"

B.D.

22. 07. 2022. u 14:00

GLAVNI i odgovorni urednik Hepi televizije demantovao je navode crnogorskih medija da je jutros fizički napadnut od strane nepoznatog lica nadomak neimenovanog hotela u Budvi.

МАРИЋ ДЕМАНТОВАО ДА ЈЕ НАПАДНУТ У ЦРНОЈ ГОРИ: Ја сам омиљени црногорски зет и кад уђем у Црну Гору, то је опште одушевљење

Foto ATA Images

Navode da je u ovom gradu dobio šamare, on je oštro negirao, navodeći sledeće:

-U Budvi sam na odmoru. Ništa se nije desilo. Jedino se neka ruka pozlatila da me danas iz Budve pošalje na izlet u Dubrovnik - u svom maniru kazao je Marić za Novosti.

Marić je kazao da je isteklo šest meseci zabrane emitovanja programskog sadržaja TV Hepi, pa je verovatno neko želeo da skrene pažnju.

Podsetimo, Veće Agencije za elektronske medije Crne Gore (AEM) početkom januara je  donelo odluku da se na šest meseci zabrani emitovanje programskog sadržaja TV Hepi.

Na šest meseci je zabranjeno emitovanje emisija „Dobro jutro, Srbijo”, „Vikend”, „Jutarnji”, „Ćirilica” i „Posle ručka”.

Marić se vratio u Crnu Goru, čiji je inače i zet.

Danas su neki portali preneli da je Marić napadnut juče ujutro u centru Budve, gde je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojnih očevidaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)