SLATKE MUKE CRNOGORSKIH ANB OPERATIVACA Medojević:" Naprave izveštaj, pošalju ga svom šefu koji je vođa klana - saldo nula!"

Novosti onlajn

06. 05. 2022. u 12:46

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da samo treba zamisliti operativni rad agenata ANB-a prema narko-kartelima kada su morali da prate šefove ANB-a i policije, tužilaštva i članove njihovih porodica.

СЛАТКЕ МУКЕ ЦРНОГОРСКИХ АНБ ОПЕРАТИВАЦА Медојевић: Направе извештај, пошаљу га свом шефу који је вођа клана - салдо нула!

Printscreen/Jutjub

- Zamislite na šta je ličio operativni rad agenata ANB prema narko-klanovima, kad moraju da prate šefove ANB i policije, tužilaštva i članove njihovih porodica - precizirao je Medojević.

- Naprave izveštaj i onda ga pošalju svom šefu koji je vođa klana - istakao je on.

- Saldo je nula - zaključio je Medojević sarkastično na svom Tviter profilu.

Podsetimo, u dokumentima Europola, a u koje je portal Libertas imao uvid, navodi se da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kavačkog kriminalnog klana.

- Službenici policije Petar Lazović (32) i Ljubo Milović (32) članovi su kriminalnog klana Kavač. Istraga usmerena na Lazovića i Milovića trebalo bi da bude prioritet broj jedan crnogorske policije - ističe se u dokumentu Europola u koji je Libertas imao uvid.

Reč je o dokumentu sa transkriptima komunikacija Lazovića i Milovića sa šefom kavačkog klana Radojem Zvicerom, Veljkom Belivukom, Markom Miljkovićem i drugima, a koji su crnogorsko tužilaštvo i policija dobili od Europola u julu prošle godine.

Nakon izveštaja Medojević napao i Dritana

- Dritan Abazović kao zamenik premijera i koordinator svih bezbednosnih službi imao je dokaze da su policajci Ljubo Milović i Petar Lazović članovi zloglasne kavačke kriminalne grupe u julu 2021. Nije prstom mrdnuo. Zato je nagrađen premijerskim mestom - kazao je predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

- Godinama iznosim tvrdnje da je DPS političko krilo mafije i da su sve institucije države kontaminirane korupcijom i na platnom spisku mafije. DPS je uvek odgovarao: „Dajte dokaze”. Evo dokaza!!! Europol samo dokazuje moje tvrdnje i analize! - istakao je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a