ANTISRPSKI NASTUPI U ZAVRŠNOJ FAZI: Demokratski front o antisrpskim nastupima predsednika Crne Gore Mila Đukanovića

M. S.

12. 04. 2022. u 21:54

ANTISRPSKI nastupi Mila Đukanovića kao posledica lične i političke pogubljenosti predstavljaju završnu fazu totalne zavisnosti koja je odavno prešla u ozbiljnu dijagnozu.

АНТИСРПСКИ НАСТУПИ У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ: Демократски фронт о антисрпским наступима председника Црне Горе Мила Ђукановића

Foto: Fejsbuk

Umesto da odgovori na prozivke bivšeg prijatelja i zamenika Svetozara Marovića koji ga je upitao ono što bi ga pitala čitava Crna Gora: ”imaš li stida čoveče”, ova posrnula kreatura od predsednika države, tri decenije lopovluka i devastacije države od strane njega, njegovog sina, brata, sestre, sestrića, kumova i pobratima, pokušava prikriti napadima na Srbiju zbog kupovine savremenog naoružanja ali i namere da kupi francuske borbene avione. Čovjek za čijeg upravljanja državom, ne da nismo kupili ni stotinu pari vojničkih čizama, nego nam je naoružanje vojske ispod nivoa osrednjeg lovačkog društva, zajedno sa Kurtijem demonstrira provincijalne komplekse, i kao 1999. godine kada je pobegao u Brisel i odneo vojne tajne i planove, i sad poziva na obračun sa Srbijom, jer bi Đukanović bio najsrećniji da Beograd ponovo bude bombardovan.

Ovo je u utorak veče saopštio Demokratski front, uz konstataciju-da je Crna Gora pravna i uređena država, Milo Đukanović i članovi Prve familije, odavno bi bili pod nezavisnom tužilačkom istragom, a imovina zamrznuta, ili preusmerena na oporavak privrede ili naoružanje vojske.

-Blaćenjem Srbije odlazeći predsednik DPS-a i države demonstrira nemoć koju mu ne može nadomestiti ni manjinska vlada u najavi, jer se danas Svetozar Marović kandidovao za svedoka saradnika, jasno označavajući Mila Đukanovića za regionalnog kriminalca broj jedan, kažu iz DF, i naglašavaju da ''za nekog ko je mrzeo šah zbog šahovnice, predlagao rešenje kosovskog pitanja po kratkom postupku, obezbeđivao gorivo za tenkove Republike Srpske, očekivali smo od Đukanovića da se po starom dobrom običaju preznojava i pravi gestikulacije nosem kao Pablo Eskobar, ali očigledno da je u međuvremenu vežbao i ipak odlučio da svoju karijeru završi kako je i počeo:na srpskom pitanju.

-Ako mu je za utjehu, kad bude krenuo u šumu da brani Crnu Goru, uvereni smo da ga neće tražiti srpski avioni i helikopteri, možda samo onaj za zaprašivanje komaraca u hangarima MUP-a, ako uopšte bude mogao da se upali, kažu iz DF.

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!