UHAPŠEN MRVALJEVIĆEV NAPADAČ NA CETINJU: Određeno mu je zadržavanje od 72 časa

Марија Стевановић
Marija Stevanović

07. 03. 2022. u 17:39

OSNOVNO državno tužilaštvo na Cetinju nakon saslušanja donelo je rešenje o zadržavanju osumnjičenog R. V. u trajanju do 72 časa zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

УХАПШЕН МРВАЉЕВИЋЕВ НАПАДАЧ НА ЦЕТИЊУ: Одређено му је задржавање од 72 часа

Foto: Uprava policije Crne Gore

On je u nedelju veče na Cetinju napao Danila Mrvaljevića, predsednika cetinjskog odbora Demokrata.

To je saopšteno iz ODT Prestonice.

Predsednik cetinjskog odbora Demokrata Danilo Mrvaljević ranije danas je saopštio da je fizički napadnut u Cetinju, a da se napad dogodio sinoć oko 21.15 časova.

BONUS VIDEO:

POŽAR U PODGORICI: Gore dva stana, vatrogasci se bore sa stihijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)