POSLEDNJE POLITIČKE SEKUNDE DPS U MOJKOVCU: Nikola Jovanović pušten iz policije

M. S.

05. 12. 2021. u 17:02

DPS je pokazala da otkucava poslednje političke sekunde u Mojkovcu i da koalicija Za budućnost Mojkovca sa koalicionim partnerima definitivno preuzima vlast u Mojkovcu.

ПОСЛЕДЊЕ ПОЛИТИЧКЕ СЕКУНДЕ ДПС У МОЈКОВЦУ: Никола Јовановић пуштен из полиције

Foto: Koalicija Za budućnost Mojkovca

U Mojkovcu je već sada rekordna izlaznost i pozivam Mojkovčane koji još nisu iskoristili svoje biračko pravo da to učine i da se upišu u izvesnu izbornu pobedu.

Ovo je izjavio funkcioner DF Nikola Jovaanović, posle izlaaska iz prostorija Odeljenja bezbednosti u Mojkovcu, gde je bio pozvannakon prijave OO DPS Mojkovac, nakon ''rasturanja'' jednoh njihovog štaba u Gornjem Mojkovcu.

Prema njegovim rečima izborni štab koalicije Za budućnost Mojkovca dosta rano dobio je informacije da se na terenu dešavaju razne nepravilnosti poput organizovanja neregularnih izbornih štabova u kojima se vrše krivična dela kupovine ličnih karata i uticaj na birače, odnosno da je određeni broj birača premešten iz opštine u opštinu, odnosno da se radi o biračima koji ne ispunjavaju rezidencijalni uslov i da ne bi trebalo da učestvuju na lokalnim izborima.

- U svetlu tih provera danas smo u toku dana otišli na više lokacija gde smo naišli na određene sumnjive aktivnosti koje smo kao odgovorni građani prijavili nadležnim organima odnosno policiji. Upravo se desilo ono što DPS radi godinama, a to je da zamenom teza podnosi prijave protiv onih koji otkrivaju vršenje krivičnih dela i koji se bore da se ta krivična dela ne vrše. Ovim je DPS pokazao da otkucava poslednje političke sekunde u Mojkovcu i da koalicija Za budućnost Mojkovca sa koalicionim partnerima definitivno preuzima vlast u Mojkovcu - kazao je Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna