NEMA BLISKIH BELIVUKU: Premijer Zdravko Krivokapić o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima ozloglašenog klana

V. K.

29. 10. 2021. u 20:18

Mera zabrane ulaska Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću u Crnu Goru ukinuta je 28. decembra 2020. kada je Upravu policije vodio menadžment kojim je upravljao DPS, kazao je premijer Zdravko Krivokapić u Skupštini Crne Gore odgovarajući na pitanja poslanika u okviru "premijerskog sata".

НЕМА БЛИСКИХ БЕЛИВУКУ: Премијер Здравко Кривокапић о укидању забране уласка у Црну Гору припадницима озлоглашеног клана

Foto: Vlada Crne Gore

- Direktor ANB Dejan Vukšić nije znao ništa o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru za Belivuka i Miljkovića - rekao je Krivokapić. - Postoje brojne krivične prijave koje su podnete tužilaštvu, a nisu mrdnule sa mrtve tačke. Ne postoje saznanja koja se mogu dokazati da u Upravi policije postoje ljudi koji su bliski ovoj kriminalnoj grupi, samo se može praviti pretpostavka.

- Tužilaštvo nema kapaciteta da to uradi, ali se nadam da će privesti pravdi ovaj slučaj. Komunikacija, koordinacija, razmena informacija, to je nešto što je svuda u svetu prirodno. Zar je moguće da su u jednoj državi informacije išle na tri nivoa. Jedan mafijaški, drugi politički blizak i treći, koji je išao jedino u pravom smeru. To je bila predstava Crne Gore - zaključio je Krivokapić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!