POSLANIK DEJAN ĐUROVIĆ: Ravnopravnost ili Vlade neće biti

B. Dabić

24. 10. 2021. u 19:13

POSLANIK Demokratskog fronta (DF) Dejan Đurović smatra da lideri i funkcioneri tri koalicije koje su pobedile na izborima moraju biti u Vladi kako bi svojim kredibilitetom, koji im je je doneo glasove i pobedu, učvrstili vlast i sproveli potrebne promene i reforme.

ПОСЛАНИК ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Равноправност или Владе неће бити

Foto: Dejan Đurović

Đurović je istakao “ ili će članovi vladajuće većine biti ravnopravni činioci vlasti, a njeni lideri ravnopravni članovi Vlade, ili te većine i te vlade neće ni biti”

- Nakon propalog eksperimenta sa ekspertskom vladom, vreme je da u rekonstruisanu vladu uđu lideri i funkcioneri sve tri pobedničke koalicije - kazao je Đurović.

Prema njegovim rečima, DF ima pravo i obavezu koje je dobio brojem glasova koje je dobila izborna lista čija je okosnica bio.

- Očekujemo dogovor na korektnim i poštenim osnovama - saopštio je Đurović.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: POLICAJAC ODLOŽIO ORUŽJE PA SE PREKRSTIO: Uz Božiju pomoć organi reda sačuvali manastir

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)