CRNA GORA U NEVERICI: Medojević otkrio šta se krije u magacinu Luke Bar

Novosti online

17. 09. 2021. u 12:42

LIDER Pokreta za promene Nebojša Medojević na današnjoj konferenciji za štampu sa javnošću je podelio informaciju da je magacin Luke Bar pun švercovanih cigareta!

ЦРНА ГОРА У НЕВЕРИЦИ: Медојевић открио шта се крије у магацину Луке Бар

Foto: Printskrin

Pita se ko to radi, podsećajući i na 94 šlepera cigareta koji su u maju ove godine iz Luke Bar transportovani kroz Crnu Goru i preko granice u region. Ponovo je kritikovao rad Vlade, a koji je u vezi sa organizovanim kriminalom.

– Nije dovoljno samo medijski obećavati i praviti razne komisije. Država Crna Gora i  međunarodna zajednica od ove vlasti traže konkretan rezultat. Ako ja kao lider DF-a imam ove informacije, a faktički nisam u vlasti, onda je sasvim sigurno da sudstvo, policija i tužilaštvo imaju iste informacije. Očigledno negde postoje blokade - navodi Nebojša Medojević.

Medojević je insinuirao da možda premijer ima porodične veze sa ljudima koji se bave švercom cigareta.

– To apsolutno premijera Krivokapića ne čini krivim, niti ga u bilo čemu kompromituje, ali bi bilo dobro da to objavi javnosti i raskrsti tu vezu - rekao je on.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)