OPSADNO STANJE U PODGORICI: Zaplenjeno više od tone kokaina!?

M. S.

26. 08. 2021. u 23:33

SLUŽBENICI Uprave policije zaplenili su danas u Podgorici veliku količinu kokaina - prema nezvaničnim informacijama, reč je o 1.600 kilograma te droge.

ОПСАДНО СТАЊЕ У ПОДГОРИЦИ: Заплењено више од тоне кокаина!?

Foto EPA

Službenici te institucije praktično su blokirali bulevar i prilaze Centru bezbednosti Podgorica zbog te akcije.

Prema prvim informacijama uhapšeno je osam osoba osumnjičenih za učešće u ovom poslu.

Kako se saznaje, droga je zaplijenjena u Zeti u jednom magacinu. Više uhapšenih osoba takođe je sa područja Zete, a sumnja se da je reč o organizovanoj kriminalnoj grupi, kojoj ovo verovatno nije prvi posao, kada se ima u vidu količina zaplenjenog kokaina.

Ova količina droge stigla je, po svemu sudeći, u kontejneru u Luku Bar.

Za sada se crnogorska policija i tužilaštvo nisu oglašavali o ovoj akcijo, a ako se ispostavi da je zaista reč o više od tonu zaplenjenog kokaina, to će biti rekordna zaplena ovog narkotika u Crnoj Gori.

Pre sedam godina policija je u Luci Bar zaplenila oko 240 kilograma kokaina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)