MINISTARSTVO odbrane reagovalo je povodom medijskih navoda i fotografije koja kruži društvenim mrežama na kojoj se, kako ističu, vidi civilno lice u službi u Vojsci Crne Gore Đorđije Vukčević na protestu, održanom 22. avgusta na Cetinju.

Komentari (5)

iz glave

25.08.2021. 06:59

štetu vojsci MNE nije naneo, s obzirom na okupacione misije u Avganu, KiM, proslavi Oluje, sankcije Rusiji i čitavom nizu "junačkih" dela

Šator

25.08.2021. 08:16

Врло интересантно. На овим антисрпским окупљањима виде се комунистичке заставе и ево нацистички поклоници. И иначе те двије идеологије, иако међусобно сукобљене, имају обе јак антисрпски програм. Ето, што није успио Анте Павелић и нацисти и поред енормног терора и садејства католичке цркве, успијело је хрватским комунистима (уз садејство српских) и сада у НДХ2 више Срба практично нема.

Istina

25.08.2021. 15:23

Ja ne znam šta je sa ovim Crnogorcima, još malo pa će ispasti da smo mi Srbi nastali od njih. Za koji drugi narod smatraju sebe kad govore srpskim jezikom. To bi bilo kao da i ja, iz južne Srbije, koji ima malo iskrivljen Srpski jezik, smatram sebe za drugi narod. Ne govore oni nerazumljivo kao Turčin, Rumun, Mađar i dr. pa da bi bili drugi. Zato braćo dok je vreme naučite pravu istoriju, ko je vaš Njegoš, a nemojte da vam Milo, izdajica, koji se prodao za malo para, puni glave, jer je on izgubio i čast i obraz. Do juče je ljubio krst u SPC, pa vi vidite kakav je to čovek. Dedovi vam se okreću u grobu, nije li vam žao vaših predaka i gde će vam duša.Vi ste izgleda stvarno narod koji nema pretke. A mora da pomenem i vašu poslanicu Draginju od koje sam čuo najveću glupost u životu, koja kaže, mene je majka Srpkinja učila da sam ja prava Crnogorka, BATO NESAM PAMETAN,šta da kažem na ovo. Možete da se nazivate i svemircima,ali ne možete da pobegnete od činjenice da kroz vas teče srpska krv vaših predaka.To je isto kao što je i od Ilije jednostavno jednom rečju postao Alija,a da vas ja pitam,da li je time izmenio genetiku koja može da ti otkrije nacionalnost i 5000 godina unazad. I nikako ne mogu da razumem toliku mržnju prema Srbiji. Nikog iz Srbije ne zanimaju izdajnici roda svoga. I na kraju vi ne ustoličujete nikoga iz Srbije nego nekoga čiji su koreni hiljadama godina u Crnoj Gori.