ZA DOČEK I 1. JANUARA: Stanovi u Beogradu topli 24 časa

Novosti online

31. 12. 2020. u 15:13

STANOVI u Beogradu biće topli tokom novogodišnje večeri i 1. januara 24 sata.

ЗА ДОЧЕК И 1. ЈАНУАРА: Станови у Београду топли 24 часа

Cev je pukla još 27. oktobra u tehničkoj etaži / Foto Ž. Knežević

-Dao sam nalog Sekretarijatu za energetiku grada Beograda i JKP Beogradske toplane da večeras, 31. decembra i sutra, 1. januara greju stanove 24 sata- saopštio je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.


-Većina Beograđanki i Beograđana veče će provesti u svojim domovima, jer ove godine nema organizovanog dočeka Nove godine zbog epidemioloških mera. Zato će Toplane grejati čitavu noć i večeras i sutra-dodao je Vesić.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)