"PIONIR" OPET PREPUN KLIZAČA: Obnovljena ledena dvorana, sinoć i svečano otvaranje

M. S.

02. 10. 2020. u 07:12

KLIZAČI su se vratili u "Pionir". Ledena dvorana, posle obnove, sinoć je opet otvorila vrata za ljubitelje "vožnje" na ledu, a ulaz za Beograđane u večernjim satima bio je besplatan.

ПИОНИР ОПЕТ ПРЕПУН КЛИЗАЧА: Обновљена ледена дворана, синоћ и свечано отварање

Foto Z. Jovanović

I profesionalci, ali i amateri na ledu, jedva su dočekali da se ponovo nađu pod kupolom dvorane, gde će ubuduće u svako doba moći da klizaju, budući da je održavanje optimalne temperature podloge osavremenjeno.

- Obišao sam obnovljenu ledenu dvoranu "Pionir" gde je počela sezona na ledu - rekao zamenik gradonačelnika Goran Vesić. - Ovaj dom svih klizača i hokejaša u Beogradu nije doživeo pravu rekonstrukciju od svoje izgradnje 1978. godine. Sada su zamenjeni čileri, odnosno mašine koje proizvode led, tako da sada dvorana može da radi i kada je napolju temperatura 40 stepeni. Zamenjena su sedišta na tribinama, kao i bezbednosna staklena ograda oko ledene površine. Svlačionice su kompletno sređene.

Sugrađani koji nisu stigli da pronađu svoje sličuge i upute se u "Pionir", moći će to takođe, besplatno i večeras, od 20.00 do 22.00.

Termini za građanstvo dostupni tokom oktobra su četvrtkom i petkom, od 20.00 do 22.00, subotom i nedeljom, od 11.00 do 12.30, kao i od 14.00 do 15.30 i od 20.00 do 22.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)