NOVA STOLARIJA I FASADA: Radovi na OŠ "Živojin Perić" u Trstenici kod Obrenovca

B.B.

13. 12. 2023. u 14:14

NAKON nove stolarije OŠ "Živojin Perić" u Trstenici dobiće novu fasadu i biti priključena na vodovodnu mrežu.

НОВА СТОЛАРИЈА И ФАСАДА: Радови на ОШ Живојин Перић у Трстеници код Обреновца

Foto: Opština Obrenovac

Prema rečima Miloša Stanojevića, predsednika opštine Obrenovac, moraju se stvoriti dobri uslovi u školama, kako bi mališani postizali što bolje uspehe i sticali pravo znanje u svojim obrazovnim ustanovama.

- Podjedanko vodimo računa o seoskim školama i gradskim školama, kako bi te zgrade sačuvale za buduće generacije - rekao je Stanojević. - Ova zgrada jeste stara, ali je bitno da bude energetski efikasna. Moramo štedeti energiju, a novac namenjen kupovini energenata ulagati u još bolje uslove u školama. I u narednoj godini planiramo da se bavimo sređivanjem obrazovnih ustanova, za šta će biti planiran novac u budžetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata