BUVLJAK NA MILJAKOVCU POČINJE DA RADI OD SREDE: Velika žurka za otvaranje, zakupci spremili i popust

S.V.

06. 12. 2023. u 15:52

ČUVENI novobeogradski buvljak seli se na novu lokaciju, a kupci će već od srede moći da pazare potrepštine na modernoj tržnici na Miljakovcu.

БУВЉАК НА МИЉАКОВЦУ ПОЧИЊЕ ДА РАДИ ОД СРЕДЕ: Велика журка за отварање, закупци спремили и попуст

JKP BEOGRADSKE PIJACE

 Da je protekli vikend poslednji koju će zakupci provesti na novobeogradskim Otvorenom tržnom centru, o čemu su "Novosti" pisale, potvrđeno je i juče iz JKP "Beogradske pijace".

Oni pozivaju sugrađane i ljubitelje dobre kupivine da dođu na žurku povodom otvaranja novog buvljaka, u sredu od 17 časova, uz noćni market i di-džeja.

- Novi "Beogradski buvljak" biće nezaobilazno mesto za sve one koji traže izuzetnu ponudu i sjajnu atmosferu, gde se može pronaći moderna garderoba, najfiniji tekstil, unikatni nakit, nameštaj, rasveta, kućna galanterija, sve vrste alata... Naši zakupci omogućiće do 30 odsto popusta na neke artikle do kraja decembra - poručuju iz nadležnog preduzeća.

Vrednost ovog projekta iznosi oko 900 miliona dinara, a nova lokacija prostire se na porvšini od 12.000 kvadrata, dok pijačni plato sa boksovima i natkrivenim tezgama zauzima oko 4.000 kvadrata. Na Miljakovcu ima 130 mesta za parking i 230 novih tezgi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)