ODRŽANO TAKMIČENJE "PAŽLJIVKOVA SMOTRA": Proglašeni najbolji mališani koji poznaju bezbednost saobraćaja

T.N.

15. 03. 2023. u 05:00

U OKVIRU takmičenja "Pažljivkova smotra", koje je održano u Osnovnoj školi "Mihajlo Pupin" u koje su učestvovali predškolci iz 24 vrtića i učenici prvog i drugog razreda iz 11 osnovnih škola u Zemunu izabrani su najbolji mališani o poznavanju propisa i bezbednosti saobraćaja.

ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ ПАЖЉИВКОВА СМОТРА: Проглашени најбољи малишани који познају безбедност саобраћаја

GO Zemun

U finalnom kvizu učestvovali su najbolji iz vrtića "Zvrk", "Lazar", "Pepeljuga" i osnovnih škola "Branko Radičević", "Lazar Savatić", "Sonja Marinković", "Gornja Varoš" i "Stanko Marić".

U kategoriji finalista predškolskog uzrasta najbolji su bili mališani iz vrtića "Zvrk", kao poznavaoci snalaženja u saobraćaju bili su prvaci iz OŠ "Lazar Savatić" bili najbolji u kategoriji đaka prvaka, dok su među učenicima drugih razreda pobednici bili iz OŠ "Sonja Marinković".

Prilikom realizacije svake od faze projekta, deca su bokazala zavidno poznavanje pravila za bezbedno učešće dece u saobraćaju. Učenicima su na programu bile igre u formi kviza, prilagođene njihovom uzrastu, uz asistenciju dobro poznatog "Pažljivka". Kako je saopšteno iz opštine Zemun, ekipe sada čeka da pokažu svoje znanje na regionalnom, a zatim i na republičkom takmičenju.

Finalnom takmičenju prisustvovali su predstavnici Opštine Zemun i Agencija za bezbednost saobraćaja, koji već tradicionalno organizuju ovo takmičenje u saradnji sa lokalnim savetima za bezbednost saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!