DŽAKOVI PUNI POKLONA ZA MALIŠANE U TIRŠOVOJ Deda Mrazovi sa krova Univerzitetske dečje klinike delili paketiće najmlađim pacijentima (FOTO)

Novosti online

29. 12. 2022. u 15:13

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju prof. dr Darija Kisić prisustvovala je u Univerzitetskoj dečijoj bolnici u Tiršovoj podeli novogodišnjih paketića deci koja trenutno borave u toj bolnici na lečenju.

ЏАКОВИ ПУНИ ПОКЛОНА ЗА МАЛИШАНЕ У ТИРШОВОЈ Деда Мразови са крова Универзитетске дечје клинике делили пакетиће најмлађим пацијентима (ФОТО)

Foto: Ministarstvo za brigu o porodici

Paketiće su sa krova zgrade spuštali deda mrazovi i uručivali ih deci.    

„U ovo prednovogodišnje vreme, vreme darivanja, svi makar po malo želimo da se osećamo kao deca i svi se radujemo ovim praznicima. Danas smo ovde u Tiršovoj sa željom da mališanima koji se trenutno nalaze u bolnici i biju bitku za svoje zdravlje dočaramo deo novogodišnje atmosfere“, rekla je Kisić. 

Ministarka Kisić je deci čestitala novogodišnje praznike i poželela im da ozdrave što pre i da se brzo vrate svojim porodicama. 

Podeli paketića prisustvovali su i pomoćnica ministra zdravlja direktor dr Jelena Janković, direktor Univerzitetske dečije klinike doc. dr Siniša Dučić, najbolji sportista Srbije po izboru Olimpijskog komiteta Srbije, rvač Zurabi Datunašvili, kao i predstavnici Fondacije „Zajedno za mlade“ i Nacionalne fondacije za porodicu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati