NEDAVNI incident kada se deo fasade sa zgrade na Obilićevom vencu obrušio na petomosečnu bebu, kao i pad fasadnog ukrasa u Gračaničkoj, ponovo je otvorio pitanje bezbednosti prolaznika i stanara, ali i po ko zna koji put pokazao da su spoljašnji zidovi na višespratnicama u izuzetno lošem stanju!

stanar

06.11.2022. 11:32

Nije na starima, nego na vlasnicima stanova da poprave svoje fasade. Vlasnik kuce popravlja svoju imovinu (kucu) o svom trosku, vlasnik automobila popravlja svoj automobil ...

ĐoniSvetac

07.11.2022. 08:46

Zna se ko je odgovoran , VLASNIK NEKRETNINE , cele ili više njih sa udelima ODGOVORNI SU! Na tom divnom zapadu inspektor napiše kaznu ,za estetcki i bezbednosni izgled, nekome da padne ,ledenica , a ne malter ili nedo bog cigla , pa to su milionske odštete ...osiguranja terete vlasnike ! Zato na zapadu su podstanari , a kućevlasnici brinu brigu ! OĆEŠ DA SI GAZDA ,PLATI GAZDO!!!

MT

07.11.2022. 11:06

Pa niko nije lud da ide preko Gradskog stambenog, em imaju cene koje su i do 10x uvećane u odnosu na realne, em nemate kontrolu ni za šta, od izvođača radova, kvaliteta, garancije i slično.