PREVOZ DANAS PO SUBOTNJEM REŽIMU: Pet dana bez tramvaja i autobusa u Resavskoj

Novosti online

25. 04. 2022. u 08:19

JAVNI gradski prevoz u Beogradu danas se odvija po subotnjem redu vožnje. Sekretarijat za javni prevoz najavljuje i izmene trasa tramvaja i autobusa kroz Resavsku ulicu od 27. aprila.

ПРЕВОЗ ДАНАС ПО СУБОТЊЕМ РЕЖИМУ: Пет дана без трамваја и аутобуса у Ресавској

Foto: Tanjug

Tokom izvođenja radova na priključenju na vodovodnu i kanalizacionu mrežu stambeno - poslovnog objekta u ulici Resavska, u visini kućnog broja 25 periodu od 27. 4. do 2. 5. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza, piše Blic.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja dela Resavske ulice pa će linije javnog gradskog prevoza saobraćati na sledeći način:

Tramvaji sa linije br. 7 će u oba smera saobraćati sledećim ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Tramvaji sa linije br. 12 će u oba smera saobraćati ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom,

Autobusi sa linije br. 74 će u smeru ka Mirijevu saobraćati ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom dok će u suprotnom smeru ići redovnim putem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!