BRITANAC PRAVIO LOM NA SURČINSKOM AERODROMU: Odbio da stavi masku, napao policajca i vikao da su "vakcinisani Satanine sluge"

Novosti onlajn

14. 04. 2022. u 10:29

POLICAJAC D. M. (29) povređen je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, kada je na njega, u avionu za Štutgart, nasrnuo britanski državljanin jer nije želeo da nosi zaštitnu masku i vikao je da su vakcinisani Satanine sluge.

БРИТАНАЦ ПРАВИО ЛОМ НА СУРЧИНСКОМ АЕРОДРОМУ: Одбио да стави маску, напао полицајца и викао да су вакцинисани Сатанине слуге

Foto Tanjug

Kako se saznaje, napad se dogodio u utorak po podne na surčinskom aerodromu, pred poletanje aviona kompanije „Jurovings“ iz Beograda za Štutgart.

- Britanski državljanin azijatskog porekla počeo je da pravi haos još po ulasku u avion. Nije želeo da stavi zaštitnu masku, pa je kapetan posade tražio da policija interveniše zbog pomahnitalog putnika. Poslata je patrola u kojoj je bio i D. M. Britanac je i dalje vikao da neće staviti masku. Potom je počeo da šutira sedišta ponavljajući: „Izaći ću samo silom“ - rekao je izvor i dodao da je nakon toga usledila prava drama.

- Policajci su probali da lepo popričaju s njim i da ga urazume, ali se njegovo divljanje nastavilo. Vikao je da neće da stavi masku, da su oni koji je nose i vakcinišu se Satanine sluge i da planetom upravlja Satanina vojska. Kada su ga policajci upozorili da mora da krene s njima, on je D. M. udario laktom u glavu, a zatim mu je zadao još dva udarca u glavu! Nakon toga je savladan i izveden iz aviona. Za to vreme psovao je policajce na japanskom, lošem srpskom i engleskom jeziku - objasnio je izvor, i dodao da je protiv njega napisana krivična prijava za napad na ovlašćeno lice u vršenju dužnosti.

(Alo)

BONUS VIDEO: 

POVELjA O HRAMU U TEMELj JE UGRAĐENA: San predaka ostvaren je nakon 125 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna