POVEĆAN PROMET BLITVE I SPANAĆA: Spanać na Veletržnicu stiže iz Rume

J.D.

06. 04. 2022. u 15:24

Ove nedelje najveći promet na Veletržnici Beograd ostvario je kupus, pre svega mladi koji stiže iz Makedonije, dok bi uskoro trebalo da se pojavi i domaći iz Valjeva.

ПОВЕЋАН ПРОМЕТ БЛИТВЕ И СПАНАЋА: Спанаћ на Велетржницу стиже из Руме

Privatna arhiva

Pored kupusa tu su i jabuka, crni luk, šargarepa, pomorandža i krastavac.

Zabeležen je tri puta veći promet krastavca, dok je primetan i blagi porast prometa domaćeg povrća. Prvenstveno spanaća koji na Veletržnicu stiže iz Rume i blitve iz okoline Beograda.

Ove nedelje zabeležena je niža cena ananasa, banane, celera, cvekle i mladog krompira.

Pored raznovrsne ponude voća i povrća, na Veletržnici Beograd možete naći i širok asortiman konditorskih proizvoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)