UNIŠTENO STABLO BREZE NA NOVOM BEOGRADU: Nepoznati počinioci isekli drvo visine osam metara

J.D.

09. 09. 2021. u 18:13

POTPUNO zdravo stablo breze visine osam metara nepoznati počinioci isekli su juče u Bulevaru Arsenija Čarnojevića kod broja 93.

УНИШТЕНО СТАБЛО БРЕЗЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Непознати починиоци исекли дрво висине осам метара

Zelenilo

Tokom redovnog obilaska terena, zaposleni iz "Zelenila" su primetili isečeno stablo, zbog čega je rukovodstvo firme podnelo prijavu protiv nepoznatog počinioca Sekretarijatu za inspekcijske poslove.


Da uništavanje stabala u gradu nije usamljen slučaj pokazuje i događaj od pre dva dana, kada je u stambenom naselju Sime Igumanova na Vračaru, u blizini dečjeg igrališta, nepoznati počinilac zapalio jedno odraslo stablo mečje leske. Leska je starosti 40 godina i visine 12 metara. Vatra je brzo ugašena uz pomoć intervencije vatrogasaca. Srećom, ovo stablo nije u velikoj meri oštećeno, tako da će posle saniranja oštećenja od vatre i mera nege koje će stručnjaci iz JKP "Zelenilo-Beograd" primeniti nastaviti da živi i ulepšava naselje.


Nadležni iz JKP "Zelenilo-Beograd" najoštrije osuđuje ovakve postupke nesavesnih pojedinaca i apelujemo na sve sugrađane da čuvaju zelenilo, drveće i sve ono što se nalazi na zelenim površinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)