VOZAČ autobusa navodno je nasilno izbacio putnika sa psom, pri čemu je čovek pao i udario glavom o beton, navodi se na Instagram nalogu "Moj Beograd rezerva".

Komentari (4)

Leštanac

08.08.2021. 22:03

LJubitelji džukela previše daju sebi za pravo. Bio sam prisutan u autobusu kad je jedan "gospodin" uveo džukelu u autobus bez korpe i posle par stanica džukela je urinirala u autobusu. Na sledečoj stanici "fini gospodin" je izašao sa džukelom iz autobusa a mi putnici koji smo ostali u autobusu morali smo da "uživamo" u smradu.

buki

08.08.2021. 23:56

Zašto je dozvolio da bude izbačen, zašto sam nije izašao? ''Udario glavom od beton''? Šta je šofer trebalo da radi, da vozi do nekog parka, pa da ga izbaci na travu?

Kiki

09.08.2021. 00:27

Svaka čast za vozača. Naučite se najosnovnijoj kulturi kako se, na koji način ulazi sa psom u autobus. Uz to naučite da kupujete karte za prevoz pošto ovoliko šverca nema nigde. Beograd je postao jedno veliko selo.

Pop

09.08.2021. 13:03

Кад видим овај натпис да "ако га је избацио" уствари овакво понашање возача је ван сваке памети јер аутобус није његова прћија а колико знам није забрањено животињама да се у пратњи власника возе у градском аутобусу. Ако није по пропису да животињу власник уводи у аутобус дужан је да га упозори. Кад видим поједине натписе како је пас у атобусу без власика да би се огрејао и слично томе и да нема негативних кометара овај инцидент говори да возач треба да тражи други посао. А ако се пас унереди одговоран је власник и за то возач може да га упозори и постоје санкције. Свако зато има и своје зашто само га треба спроводити.