IZVOLTE, SRBI! Grci NAMA neće tražiti POTVRDU na ulasku u zemlju - ENGLEZI BESNI!

A. M.

29. 05. 2020. u 15:30

ИЗВОЛТЕ, СРБИ! Грци НАМА неће тражити ПОТВРДУ на уласку у земљу - ЕНГЛЕЗИ БЕСНИ!
Dok Crna Gora zabranjuje ulazak srpskim turistima na njihov deo Jadrana, u nekim mediteranskim zemljama gosti iz Srbije su privilegovani
Grčki premijer Kirijakis Micotakis je, na olakšanje evropskih kupača, objavio da sezona u ovoj zemlji, koja se prostire na tri prelepa mora, počinje 15. juna. Ali, ova odlična vest nije obradovala za sve turiste.


Pročitajte još: Srbija bi uskoro mogla da dobije STAKLENI most preko ĐERDAPA - isti takav postoji u KINI (Video)

Srpski turisti mogu da se kupaju u Egejskom moru bez ikakvih prepreka. Našim turstima u Grčkoj neće biti potreban tekst na "kovid 19", niti će ići u karantin. Za ostale evropske to ne važi, jer Grčka je otvorila granice samo za neke zemlje.


Celu vest možete da pročitate na portalu Magazina Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

dragan

30.05.2020. 12:49

@Djordje - Meni licno Crna Gora zaista nije problem. Pa pored onih desetina hiljada na litijama zaista ne vidim problem otici u jedan Herceg Novi na primer koji je uvek bio blagonaklon prema nama iz Srbije. To potvrdjuju i stqlno prisutne zastave na utakmicama. Sa druge strane ne razumem ljude koji idu u Hrvatsku, kupaju se pored ovakvih ustaskih znakova na plazi, na Pagu, nije im nikakav problem sto ih samaraju ustaskim prozivkama... kakvi li ste to ljudi da mi je znati

Srba

30.05.2020. 08:03

Kao Srbin iz Crne Gore od sada samo Grcka, moja noga nece vala krociti na CG primorije. Toliko od mene a ako treba kao rezervno rijesenje moze i Turska.

NOVOSADJANIN

30.05.2020. 09:30

Poslednjih 30 godina , 20 godina letujem u Grckoj! Ostalo Egipat , Turska, Tunis.... crna gora u velikom luku zaobidjena.

Boki

30.05.2020. 10:18

U Nikitiju pre par godina ulazim u prodavnicu ,gazda na tečnom srpskom odgovara(bivši student u Srb.).Pitam ga ,posle nekih poplava,što su nesložni vezano za nasipe,a on mi odgovori,brate isti smo ko vi,valjda se zato i toliko volimo.

Milan

30.05.2020. 14:02

Što dalje od Milove CG i što više na letovanje u Grčku. A Milov budžet neka pune braća Albanci, Hrvati, Nemci i ostali. Šta nas više briga i za njega i za njegove antisrpske ispade.

Анти Антифа

30.05.2020. 15:20

Неку иду "Хрватску" , они су их и направили