Kažnjeno šest osoba: Zbog nepoštovanja mera vanrednog stanja

NovostiOnline/B.P.

26. 03. 2020. u 16:45

Кажњено шест особа: Због непоштовања мера ванредног стања

Foto Depositphotos

Žitelj sela Bratačić kod Osečine D. M. (59) kažnjen je sa tri meseca kućnog zatvora, jer ga policija nije zatekla u njegovoj porodičnoj kući u kojoj je trebalo da boravi zbog naložene sanitarne izolacije
Žitelj sela Bratačić kod Osečine D. M. (59) kažnjen je sa tri meseca kućnog zatvora, jer ga policija nije zatekla u njegovoj porodičnoj kući u kojoj je trebalo da boravi zbog naložene sanitarne izolacije.

Sa tri meseca kućnog zatvora kažnjen je i M. S. (49) iz valjevskog sela Zlatarić, koji je trebalo da bude u izolaciji, ali se šetao po selu, pa su ga komšije projavile policiji.

Penzionerka G. K. (66) iz Pepeljevca kod Lajkovca kažnjena je sa 30.000 dinara, jer je policija zatekla na ulici i pored zabrane kretanja osobama starijim od 65 godina za vreme vanrednog stanja.


Po 50.000 dinara kažnjeni su E. Dž. (36) iz okoline Prijepolja, koga je policija u Lajkovcu zatekla na javnom mestu za vreme zabrane kretanja, kao i S. S. (54) iz Valjeva.


U Policijsku stanicu Lajkovac u četvrtak pre podne priveden je M. M. (70), koga je sudija za prekršaje u Ljigu kaznio sa 50.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije