HILJADU KILOMETARA: Marko nastavlja misiju

D. RISTIĆ

02. 08. 2018. u 10:04

Sakupio novac za Teodoru Cvetanović, pa trči za lečenje Aleksandra Nikolića

ХИЉАДУ КИЛОМЕТАРА: Марко наставља мисију

Nikolić sa Teodorom Cvetanović - Foto Fejsbuk

FITNES stručnjak i motivator Marko Nikolić, koji trči za izlečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović, objavio je da su sakupljena neophodna sredstva, ali da "Trku nade" nastavlja sa novim humanim ciljem.

S obzirom na to da je već stigao nadomak Atine, a prestonica Grčke je i konačno odredište njegove misije, sav novac koji do kraja bude prikupljen biće iskorišćen za lečenje mladog sportskog novinara iz Niša Aleksandra Nikolića.

Podsetimo, Marko je 15. jula krenuo na put dug hiljadu kilometara - od Niša do Atine - kako bi pomogao da se prikupi 50.000 evra potrebnih za lečenje Teodore Cvetanović iz Aleksinca koja boluje od teške autoimune bolesti. Nikolić je, inače, rođeni Vranjanac koji živi u Nišu, a po obrazovanju je master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, trenutno na doktorskim studijama.


KAKO POMOĆI?

Svi zainteresovani za pomoć Aleksandru Nikoliću obolelom od akutne mijeloidne leukemije koja brzo i agresivno napada organizam pomoć mogu da uplate na dinarski (160-503253-25) i devizni (00-540-0002670.3) račun, a na raspolaganju su još SMS poruke (slanjem teksta 499 na broj 3030) i link e-doniraj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije