VIDEO: Ataman u Areni nosio prsluk od čelika, u Turskoj dočekan kao heroj

Novosti online

17. 01. 2015. u 14:07

ВИДЕО: Атаман у Арени носио прслук од челика, у Турској дочекан као херој

Ergin Ataman Foto: Arhiva VN

Na internetu osvanuo snimak na kome tvrde da je trener Galatasaraja imao neku vrstu pancira na sebi tokom utakmice. Na aerodromu dočekan kao junak
Imao je Ergin Ataman "vruć" doček u "Kombank areni" u petak uveče, ali na sreću nije bilo većih incidenata. Meč su obezbeđivali policija i žandarmerija, a trener Galatasaraja je imao i lično obezbeđenje.

Sve to je išlo veoma daleko, pa su čak i predstavnici medija koji su čekali ispred svlačionice bili zamoljeni da se sklone u poseban hodnik koji je obezbeđenje zatvorilo, kako bi Ataman mogao da ode na konferenciju za novinare.

Ipak, posle svega toga je na internetu osvanuo snimak na kojem tvrde da je Ataman nosio neku vrstu pancira - prsluk od čelika. Na prvi pogled se vidi da je imao nešto ispod košulje.

Nisu se dugo predstavnici Galatasaraja zadržali u Beogradu, a na aeordomu u Turskoj je njihov trener dočekan kao heroj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Cirkus Colorado

17.01.2015. 17:15

Zvezdo fmp sta li si,ti si bruka i sramota Srpskoga naroda,navijaci iz Zeleznika vi ste jos vece sramote kako navijate!

ranko

17.01.2015. 17:38

Neka zahvali Covicu na ovom talasu popularnosti jer da se Covic nije samopromovisao po medijima na racun svog kluba i zemlje sa izjavama u stilu Holbruka ne bi ni Turci slavili Atamana posle pobede nad Zvezdom kao da j zaduzbinu sagradio.

Dragan bgd

18.01.2015. 15:34

Jos uvek se pitam,sta sve treba da Srpskom narodu urade divlja i primitivna plemena,da se opameti i zbaci zvanicnu falsifikovanu istoriju i krene sa objavljivanjem istine o svom postojanju i brojcanosti.Molim vas,samo u Turskoj je na desetine milona Srba,nesto milom nesto silom islamizovanih.Moramo pod hitno da se osvescujemo i ujedinjujemo i onda ovakvih situacija nece biti.Citajte ljudi zabranjenu ali istinitu istoriju,da vas ja ovde njome ne davim i manmo se Jugosa i Slovenizma,Srbi smo.