Dragana Džajić i brat Ane Ivanović izveli sina iz porodilišta: Ovaj osećaj ne može da se opiše (FOTO)

Novosti online

subota, 21. 12. 2019. u 12:57

Драгана Џајић и брат Ане Ивановић извели сина из породилишта: Овај осећај не може да се опише (ФОТО)

Foto:ATA

Dragana Džajić, lepa ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, koja se porodila pre nekoliko dana, danas je napustila porodilište Narodni front
Dragana Džajić, lepa ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, koja se porodila pre nekoliko dana, danas je napustila porodilište Narodni front sa svojim naslednikom. Po Draganu su došli njen suprug i ponosni otac dečaka Miloš Ivanović kao i njegov otac Miša Ivanović.

Dragana nije skidala osmeh sa lica ispred porodilišta, a za Pink.rs je priznala da osećaj kada je postala majka ne može da se meri ni sa čim na svetu.

  - Nema tih reči kojima može da se opiše ovaj osećaj i sreća! Moja sestra Sanja, kao i mama, mi pomažu dosta oko saveta. Sanja se nedavno porodila po drugi put, pa smo stalno na vezi, razmenjujemo iskustva - rekla je Dragana za Pink.rs

Novopečenim roditeljima podršku pri izlasku iz porodilišta pružio je Miša Ivanović, otac slavne teniserke Ane Ivanović i ponosnog oca Miloša, a ono što su svi primetili jeste da Dragana blista i izgleda sjajno.

Inače, jedan od najsrećnijih kada se Dragana porodila bio je njen otac, Zvezdina zvezda Dragan Džajić, koji je u samo nekoliko dana dobio dva unuka, s obzirom na to da je i njegova ćerka Sanja donela na svet sina kome je dala ime Ognjen, te čuveni Džaja sada ima tri unuka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)