Dragana DŽajić i brat Ane Ivanović izveli sina iz porodilišta: Ovaj osećaj ne može da se opiše (FOTO)

Novosti online

21. 12. 2019. u 12:57

Dragana DŽajić, lepa ćerka fudbalske legende Dragana DŽajića, koja se porodila pre nekoliko dana, danas je napustila porodilište Narodni front

Драгана Џајић и брат Ане Ивановић извели сина из породилишта: Овај осећај не може да се опише (ФОТО)

Foto:ATA

Dragana DŽajić, lepa ćerka fudbalske legende Dragana DŽajića, koja se porodila pre nekoliko dana, danas je napustila porodilište Narodni front sa svojim naslednikom. Po Draganu su došli njen suprug i ponosni otac dečaka Miloš Ivanović kao i njegov otac Miša Ivanović.

Dragana nije skidala osmeh sa lica ispred porodilišta, a za Pink.rs je priznala da osećaj kada je postala majka ne može da se meri ni sa čim na svetu.

  - Nema tih reči kojima može da se opiše ovaj osećaj i sreća! Moja sestra Sanja, kao i mama, mi pomažu dosta oko saveta. Sanja se nedavno porodila po drugi put, pa smo stalno na vezi, razmenjujemo iskustva - rekla je Dragana za Pink.rs

Novopečenim roditeljima podršku pri izlasku iz porodilišta pružio je Miša Ivanović, otac slavne teniserke Ane Ivanović i ponosnog oca Miloša, a ono što su svi primetili jeste da Dragana blista i izgleda sjajno.

Inače, jedan od najsrećnijih kada se Dragana porodila bio je njen otac, Zvezdina zvezda Dragan DŽajić, koji je u samo nekoliko dana dobio dva unuka, s obzirom na to da je i njegova ćerka Sanja donela na svet sina kome je dala ime Ognjen, te čuveni DŽaja sada ima tri unuka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)