USTAJ SINE, ZAKASNIĆEŠ U KAFANU: Nove pooštrene mere važe od danas u Srbiji, a evo kako su neki na to odreagovali (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2021. u 19:15

УСТАЈ СИНЕ, ЗАКАСНИЋЕШ У КАФАНУ: Нове пооштрене мере важе од данас у Србији, а ево како су неки на то одреаговали (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

NOVE pooštrene mere protiv korona virusa stupile su na snagu, a odnose se pre svega na skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata.

I po svemu sudeći to nisu dobro primili kako ugostitelji, tako i građani - njubitelji kafana, koji su navikli da u njima uživaju posebno tokom vikenda.

Pooštravanje epidemioloških mera komentariše se od petka na društvenim mrežama, zbijaju se različite šale. Dok se svi pitaju kada će ponovo moći da dočekaju jutro u kafani, jedan video snimak se posebno izdvojio.

- Ajde Srđo ustani, subota je sedam ujutro, kafane rade do dva, moraš da ustaneš. Kakvo je sad ovo spavanje? - početak je klipa u kojem majka dolazi kod sina u sobu kako bi ga probudila.

Međutim, sin se rasteže u krevetu i moli majku da ga pusti još pet minuta. Majka nastavlja sa ubeđivanjem govoreći mu da "mora da stigne da se napije do dva i da ne zakasni slučajno u kafanu".

Pošto se sin i dalje razvlači po krevetu, majka uzima flašu žestine koja služi za razbuđivanje.

Svakako ovaj snimak je šala, ali istovremeno poruka svima nama koliko smo zaista kao narod zavisni od kafića i restorana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)