ISPOVEST SRBINA KOJI SE ZALJUBIO U KINESKINJU: Komentarisali su "da nisam normalan", ali ja sam našao ljubav svog života

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

06. 09. 2020. u 18:30

LjUBAV je učinila svoje i spojila dvoje mladih, balerinu Kineskinju i profesora fizičke kulture i fudbalskog trenera Srbina iz Zrenjanina.

ИСПОВЕСТ СРБИНА КОЈИ СЕ ЗАЉУБИО У КИНЕСКИЊУ: Коментарисали су да нисам нормалан, али ја сам нашао љубав свог живота

Foto Privatna arhiva

- Da mi je neko pričao kada sam prošle godine kretao na put u nepoznato, da će putanja moje sudbine ići u ovom smeru, rekao bih mu da nije pri čistoj svesti i razumu - priča Aleksandar Tomić, koji se pre nekoliko dana venčao sa izabranicom svog srca, Kineskinjom Adom Ma, u njenom rodnom gradu Ćićihar u pokrajini Hejlungđang, na severu Kine, ali kao i on živi i radi u desetomilionskom Ksijamenu.

ZRENjANINAC koji je u Kinu došao da radi kao profesor u sportskoj akademiji, svoju suprugu upoznao je slučajno, u Ksijamenu, u provinciji Fuđian, gde i ona radi kao trener baleta u sličnoj akademiji.

- Bila je to ljubav na prvi pogled i ništa nas više ne može i neće rastaviti - kaže, ekskluzivno za "Novosti", Ada Ma, presrećna što su se ona i njen suprug venčali u njenom rodnom gradu.

Foto Privatna arhiva

LjUBAV Ada Ma i Aleksandar Tomić


Planiraju da zajednički život nastave u Ksijamenu, za koji su vezani poslovnim ugovorima. Uskoro će porodica Tomić biti bogatija za jednog člana.

- Ada je u četvrtom mesecu trudnoće i veoma smo srećni što je naša ljubav krunisana najuzvišenijim i najsrećnijim činom, a to je dolazak na svet deteta - nastavlja Aleksandar.

PONOSNO ističe da su mu brojni prijatelji, drugari i kolege iz Zrenjanina i cele Srbije iskreno čestitali venčanje, koje je, zbog aktuelne situacije sa virusom korona, bilo skromno, ali za njega veličanstveno.

Foto Privatna arhiva

TAZBINA Aleksandar sa članovima Adine porodice u Ćićiharu


- Samo sledim svoj osećaj, a presrećan sam zbog svega što mi se dešava, mada tako nešto, kada sam dolazio u Kinu, uopšte nije bilo u planu - dodaje Aleksandar.
Kada je na društvenim mrežama objavio da se oženio lepom Kineskinjom, obasule su me šaljive poruke drugara.

- Komentarisali su "da nisam normalan", i da tako nešto "samo na mene i moj silni avanturistički duh liči" - kaže veselo Aleksandar Tomić.

Nije propustio da napomene da će, čim to situacija dozvoli i beba koja na svet dolazi u januaru malo poraste i ojača, prvim avionom doći u Srbiju i u rodnom Zrenjaninu, sa rodbinom i prijateljima obeležiti svoju ženidbu i očinstvo, a proveseliće se i sa drugarima iz Fudbalske akademije "Bambi", u kojoj je kao trener radio do odlaska u Kinu, prošle godine.

Foto Privatna arhiva

SLAVLjE Pozivnice za venčanje

STIŽU RODITELjI I BRAT

Zadovoljni zbog velike sreće svog sina, koji je u dalekoj Kini pronašao ljubav svog života, roditelji i brat Aleksandra Tomića uskoro stižu u Ksijamen, kako bi upoznali snajku i dočekali rođenje bebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!